Pool Och Spabad

Unna dig lyx i sommar

Miami Pool - Sveriges äldsta pooltillverkare
Miami Pool är en svensk pooltillverkare som funnits sedan 1967. Med sin långa erfarenhet och gedigna kunskap erbjuder de dig en svensk pool av hög kvalitet, anpassade för det nordiska klimatet. Miami Pool är också Sveriges enda miljödiplomerade pooltillverkare. 

Med ett stort utbud av pooler finns det garanterat en pool för dig. Miami Pool erbjuder nedgrävda pooler, ovanmarkpooler, rektangulära pooler, njurformade pooler och mycket mer. Alla Miami Pools pooler är tillverkade av stålplåt med en ytbehandling av Magnelis. Det gör att du kan känna dig trygg med att du får marknadens stabilaste poolstomme och en pool som kommer att hålla i flera decennier. 

Vi är Miami Pools återförsäljare i Trollhättan. Hos oss kan du få hjälp att köpa och bygga pool av hög kvalitet. Vi erbjuder även service och reparationer av pooler, liksom hjälp med grävning och markarbete för poolbygge. Hos oss hittar du även poolkemikalier, bland annat Baquacil klorfri poolkemi, klor och produkter för vattenbalans och problemlösning.


I snart 40 år har vi varit leverantör inom hälsa och wellness till alla européer. Och vi är faktiskt rätt bra på det, om vi får säga det själva. Vi levererar spabad och swimmingpooler för bruk både inomhus och utomhus. Välbefinnande med hjälp av vatten kan ge dig några fantastiska upplevelser med familj och vänner. Vårt sortiment lever upp till alla moderna förväntningar på spabad och pooler. Du får de senaste tillbehören som wifi-styrning och musikanläggning, de bästa komponenterna och den bästa isoleringen. Vi har tänkt på allt, och skulle vi ha missat något får du gärna säga 

Vi samarbetar bara med de bästa, vi har egen fabrik och vi tillverkar alla våra inomhusspabad i Danmark. På så vis kan vi säkerställa kvaliteten och bevara mycket teknisk kompetens inom företaget. 

Avkoppling Njutning